Időpontot foglalok

Talpmasszázs a könnyedebb léptekért és szervezetünk megfelelő működéséért

Talpmasszázs a könnyedebb léptekért és szervezetünk megfelelő működéséért

Az egész napos jövés-menés, a talpon állás, a kényelmetlen, nem megfelelő cipők használata súlyos terheket rónak testünk ezen területére.

Talpunk az egyik legjobban igénybevett mozgásszervünk, amely szoros kapcsolatban áll a közérzetünkkel, a szellemi teljesítőképességünkkel, illetve szerveink megfelelő működésével.

Biztos Te is észrevetted már, hogy egy hosszú, fárasztó nap után jól esik lerúgni a cipőket, és néhány ropogtató bokakörzéssel fényévekkel jobban érzed magad, vagy ha egy kicsit megnyomkodod a talpad, máris derűsebb hangulatba kerülsz.

Nem véletlen, hiszen minden szervünk idegvégződése a talpunkban összpontosul.

Úgyis tekinthetünk rá, mint egy térképére, mivel a jobb és a bal lábunk együttesen igazodik a testünk felépítéséhez, így például az olyan kettős szervek, mint a tüdő, vagy a vese, mindkét talpunkon megtalálhatóak.

Talpmasszázs áraink:

Talpmasszázs árak
  • 30 perc: 9.900 Ft
  • 60 perc: 11.900 Ft
  • 90 perc: 14.900 Ft
Thai Masszázs Budapest

Hogyan történik egy talpmasszázs?

Hogyan történik egy talpmasszázs?

A talpmasszázs során gyakorlott masszőrjeink először gyengéden átnyomkodják a területet, majd a talpon lévő csomókból és göcsökből érzékelve elkezdik a problémásabb területek alapos átdolgozását.

Azokon a pontokon, ahol egy-egy beteg szerv idegvégződése található, ott esetenként akár nyomást, vagy fájdalmat is érezhetünk.

A talpon elhelyezkedő közvetítőcsatornáknak a stimulálásával jelentős mértékben javíthatunk a közérzetünkön, illetve megelőzhetjük a még ki nem alakult szervi betegségeket.

Ezeken a területeken a lerakódott salakanyag mértéke sokkal magasabb, ez pedig könnyen kitapintható.

Rengeteget tud segíteni a megfelelő talpmasszázs

A problémás pontok folyamatos kezelésével helyreáll a vérkeringés és fokozódik a szervezet védekező képessége is.

Szeretnénk viszont kiemelni, hogy nem orvosi reflexológiáról beszélünk, ez a fajta masszázs módszer a természetgyógyászat egyik ágazata, amivel a gyógyulási folyamat valamivel lassabb, de sokkal kevesebb mellékhatással találkozhatunk, a végeredmény pedig teljesebb és tartósabb gyógyulás.

Egy 60 perces talpmasszázs során 50 percen keresztül foglalkozunk a talp- és a lábkörnyéki részekkel, a fennmaradó 10 percben pedig a fej, nyak és a váll területei kerülnek átmozgatásra.

Kinek ajánljuk ezt a fajta masszázst?

Legfőképpen azoknak, akik elsősorban a természetes gyógymódokat választanák, akik olyan mozgásszervi vagy belső szervi problémákkal küzdenek, amik még nem szorulnak műtéti beavatkozásra (bár sok esetben kiegészítő kezelésként is szokták alkalmazni a masszázst).

Kitűnő kezelés lehet anyagcserezavarok, szív- és érrendszerei betegségek, mentális problémák esetén, valamint pozitívan hat a vizeletkiválasztó rendszer betegségeire is.

Tökéletes kezelés lehet sportolók, vagy azok számára is, akik állómunkát, vagy komoly fizikai munkát végeznek.

Kedvezően hat az alvás minőségére, illetve oldja a mindennapos stresszt, jótékony hatással van a magas vérnyomásra, illetve a vérkeringésre is.

Szánj időt az egészségedre, szabadulj meg a felesleges stressztől, lazulj el és találd meg a testi és lelki harmóniád!

 

 

Gyakran ismételt kérdések a thai masszázzsal kapcsolatban

1. Fájdalmas a thai masszázs?

Ez egyedül a vendégeink igényeitől függ: szalonjainkban Te döntöd el, hogy erősebb vagy gyengédebb masszázst szeretnél kérni tőlünk.

2. Ruhában történik a masszázs?

Száraz masszázsaink esetében igen, melyhez a masszázsruhát mi biztosítjuk Neked. Az olajos masszázsaink azonban alsónemüben történnek.

3. Hogyan készüljek fel a thai masszázsra?

Mindent biztosítunk számodra szalonjainkban, amire szükséged lehet. Az egyetlen, amivel készülhetsz, hogy tisztán, tehát egy zuhanyzást követően érkezel hozzánk.

4. Mit NE csináljak masszázs előtt?

Fontos, hogy masszázs előtt legalább 1 órával már ne fogyasszunk ételt, és az alkoholfogyasztást is kerüljük, mielőtt a szalonba érkeznénk.

5. Van páros masszázs is?

Természetesen! Király utcai szalonunk dupla szobájába várjuk azokat, akik közösen szeretnék ezt az élményt átélni.

6. Szép kártya elfogadóhely?

Nálunk a thai masszázs szép kártyával is fizethető. OTP, MKB, K&H szép kártyát fogadunk el, bármely thai masszázs szolgáltatásunkra felhasználható.
Karma Thai Massage Instagram