Időpontot foglalok

Hátmasszázs a könnyedebb mozgásért és a megfelelő testtartásért

Hátmasszázs a könnyedebb mozgásért és a megfelelő testtartásért

Napjaink egyik legelterjedtebb és legkedveltebb masszázs típusa a hátmasszázs.

Az ülőmunkának, a napi 8, vagy akár 12 órás számítógép előtt görnyedésnek sajnos megvan a maga velejárója, és a helytelen testtartásból fakadó hát- és derékfájdalmak sokunk életét megkeserítik.

Néha talán észre se vesszük, hogy az irodai munka és az egész napos ülés mekkora befolyással lehet a közérzetünkre, a testtartásunkra, az izmaink fejlődésére.

Egy nem megfelelő szék, egy túl magas, vagy éppen túl alacsony asztal, egy rosszul elhelyezett monitor olyan pozitúrákba kényszeríti az embert, ami könnyen vezethet gerincferdüléshez, vagy az izomegyensúly felbomlásához is.

Hátmasszázs áraink:

Hátmasszázs árak
  • 30 perc: 10.900 Ft
  • 60 perc: 12.900 Ft
  • 90 perc: 16.900 Ft
Thai Masszázs Budapest

Fontos a megfelelő tartás!

Testünk fő tartószerkezete, vagyis a gerincoszlopunk állapota nagyban befolyásolja az egészségünket, a közérzetünket, illetve a teljes fizikai állapotunkat.

A mindennapos stressz merevvé és göcsössé teheti a hát, a nyak és a vállizmokat, ez pedig jelentősen hozzájárul az életminőség romlásához.

Ez a fajta masszázs nagymértékben tudja csökkenteni a fejfájás, vagy a migrén kellemetlen tüneteit, valamint frissítő hatásának köszönhetően oldja a stresszt és javítja a közérzetünket is.

Mivel a hátizmok szoros kapcsolatban állnak a nyak és a váll izomzatával, a masszázs során ezek a területek is alapos átdolgozásra kerülnek, épp úgy, ahogy a comb hátsó része és a vádlik is.

Hogyan zajlik egy hátmasszázs?

Hogyan zajlik egy hátmasszázs?

A vendég hason fekvő pozícióban kényelmesen elhelyezkedik a masszázságyon, és átadja magát a kényeztető pihenésnek.

Tapasztalt masszőrjeink az egész testen végighaladva ellazítanak minden egyes pontot, a problémásabb/görcsösebb területekre pedig fokozott figyelmet fordítanak.

Ezt a fajta masszázs típust kérheted olaj nélkül is, de mi az olajos verziót ajánljuk, hiszen a hosszanti hátizmok megfelelő átdolgozásához nagymértékben hozzájárulhat a használata. 

A rendszeres hátmasszázs fokozza a vérkeringést, csökkenti az esetleges ödémásodás kialakulásának kockázatát és optimalizálja az izomtónust.

Kollagén termelést fokozó hatásának köszönhetően a test izomszövetei rugalmasabbá válnak, ezzel pedig növelhetjük a beszűkült mozgásterjedelmet is.  

Mozgásunk könnyedebbé válhat, mivel a kollagénnek köszönhetően az ízületek közti folyadék elősegíti az „olajozott” mozgáskoordinációt.

Kiknek ajánljuk ezt a fajta masszázst?

A hátmasszás kitűnő lehet azok számára, akik naphosszat ülnek az irodában, vagy akik tudják magukról, hogy nem megfelelő a testtartásuk.

Sportolóknak, vagy nehéz fizikai munkát végzőknek szintén kifejezetten ajánljuk.

Bátran kérj időpontot, ha kínzó hát vagy derékfájdalmakkal küzdesz, de ha csak egy kis felfrissülésre vágysz, akkor is szívesen látunk a Király utcai, vagy Síp utcai szalonunk egyikében.

Térj be hozzánk egy kényeztető hátmasszázsra, és felejtsd el minden gondodat!

Hagyd, hogy tapasztalt masszőrjeink átmozgassák és ellazítsák minden porcikádat, miközben Neked csak a pihenésre kell koncentrálnod.

Engedd útjára a stresszt, a gerincedet körülvevő görcsöket és csomókat, szabadulj meg a kötött izomszövetektől, és hagyd, hogy a frissesség átjárja a tested és a lelked egyaránt!

 

 

Gyakran ismételt kérdések a thai masszázzsal kapcsolatban

1. Fájdalmas a thai masszázs?

Ez egyedül a vendégeink igényeitől függ: szalonjainkban Te döntöd el, hogy erősebb vagy gyengédebb masszázst szeretnél kérni tőlünk.

2. Ruhában történik a masszázs?

Száraz masszázsaink esetében igen, melyhez a masszázsruhát mi biztosítjuk Neked. Az olajos masszázsaink azonban alsónemüben történnek.

3. Hogyan készüljek fel a thai masszázsra?

Mindent biztosítunk számodra szalonjainkban, amire szükséged lehet. Az egyetlen, amivel készülhetsz, hogy tisztán, tehát egy zuhanyzást követően érkezel hozzánk.

4. Mit NE csináljak masszázs előtt?

Fontos, hogy masszázs előtt legalább 1 órával már ne fogyasszunk ételt, és az alkoholfogyasztást is kerüljük, mielőtt a szalonba érkeznénk.

5. Van páros masszázs is?

Természetesen! Király utcai szalonunk dupla szobájába várjuk azokat, akik közösen szeretnék ezt az élményt átélni.

6. Szép kártya elfogadóhely?

Nálunk a thai masszázs szép kártyával is fizethető. OTP, MKB, K&H szép kártyát fogadunk el, bármely thai masszázs szolgáltatásunkra felhasználható.
Karma Thai Massage Instagram