Időpontot foglalok

Fejmasszázs a kiegyensúlyozott, stresszmentes mindennapokért

Fejmasszázs a kiegyensúlyozott, stresszmentes mindennapokért

Egy megfelelően elvégzett fejmasszázs csökkenti a stresszt, a szorongást és a depressziót, valamint a fejfájás és a migrén kínzó tüneteit.

Kedvezően hat a megerőltetett szemekre, továbbá az állkapocs ízületi fájdalmaira is jótékony hatással van.

A fejmasszázs fokozza a kreativitást, valamint rendszeres alkalmazása mellett javul az emlékezőképességünk, és elősegíti a nyugodt, mély és minőségi alvást is.

Mindezen jótékony hatásoknak köszönhetően pedig növekszik a test endorfin szintje, vagyis a boldogsághormonok termelődése.

Fejmasszázs áraink:

Fejmasszázs árak
  • 30 perc: 10.900 Ft
  • 60 perc: 12.900 Ft
  • 90 perc: 16.900 Ft
Thai Masszázs Budapest

A mindennapok új szokásokat igényelnek!

Míg korábban leginkább fizikai munkát végeztek az emberek a megélhetés érdekében, addigra napjainkban egyre inkább a szellemi munka kerül előtérbe.

Ezzel együtt megnövekedett az irodai munkások száma, illetve a rohanó és folyamatosan fejlődő világ velejárójaként a stressz is a mindennapjaink részévé vált.

A több mint ezer éves masszázskultúra leginkább a fizikális tényezőkre fektette a hangsúlyt, hiszen ez volt az, ami elsődleges tényezőként volt jelen.

A megváltozott jellegű munkavégzés mellett pedig a hétköznapi szokásaink is gyökeresen más irányba kezdtek fordulni.

Rengeteg időt töltünk a számítógép előtt, fejünket lefelé tartva bámuljuk a telefonunkat.

Háttérbe szorult a mozgás és a sport, a megnövekedett mennyiségű szellemi munka pedig rengeteg olyan betegséget idézett elő, amire nem fordítunk kellő figyelmet.

A megnövekedett agyi aktivitás, a szem fokozott igénybevétele, valamint a nyaki izmok és idegek fokozottabb használata miatt a fej rendszeres kezelést igényelne.

Ennek az elmaradása a fizikai fájdalmak, valamint deformációk mellett lelki betegségeket is okozhat.

Hogyan zajlik egy fejmasszázs?

Hogyan zajlik egy fejmasszázs?

A kezelés során a fej energiapontjai mellett átdolgozásra kerülnek a nyak, a váll és a hát területei is.

Feloldásra kerülnek a csuklyás izmokban felgyülemlett stressz csomók, valamint a hátizmokban megbúvó görcsök.

Tapasztalt, professzionális masszőrjeink egészen a fejünk búbjától haladnak szépen lassan lefele, a megfelelő és helyes mozdulatokat alkalmazva.

Különös figyelmet fordítanak az egyéni igényekre, valamit arra, hogy a problémásabb területek megfelelő kezelésben részesüljenek.

Ez a tradicionális száraz thai masszázs kiváló vérkeringés serkentő, valamint megindul a bőr sejtjeinek az oxigénnel és megfelelő tápanyaggal való ellátása is.

Feloldásra kerülnek azok a nyaki receptorok, amik a helyzetérzékelésért felelősek, továbbá búcsút inthetünk a feszítő fájdalmaknak a fej, a nyak, a váll és a hát területein.

Kinek ajánljuk ezt a fajta masszázst?

Kitűnő kezelés lehet azok számára, akik stresszes, rohanó életet élnek, sok időt töltenek a monitor előtt, vagy éppen alvászavarokkal küzdenek.

Kiváló masszázs terápia lehet, ha szorongási problémákkal küzdesz, vagy hajlamos vagy a depresszióra.

Mivel a fej mellett a nyak, a váll és hát területei is átdolgozásra kerülnek, kifejezetten ajánlott azok számára, akik rendszeresen sportolnak, vagy nehéz fizikai munkát végeznek.

Mindezek mellett akkor is nyugodtan foglalj időpontot, ha szeretnél szánni magadra egy kis időt, szeretnél kikapcsolni, szeretnél egy kicsit megnyugodni.

Ne sajnáld magadtól a minőségi pihenést, hiszen a kiegyensúlyozott életért szükség van arra, hogy testileg és lelkileg is fitt legyél!

 

 

Gyakran ismételt kérdések a thai masszázzsal kapcsolatban

1. Fájdalmas a thai masszázs?

Ez egyedül a vendégeink igényeitől függ: szalonjainkban Te döntöd el, hogy erősebb vagy gyengédebb masszázst szeretnél kérni tőlünk.

2. Ruhában történik a masszázs?

Száraz masszázsaink esetében igen, melyhez a masszázsruhát mi biztosítjuk Neked. Az olajos masszázsaink azonban alsónemüben történnek.

3. Hogyan készüljek fel a thai masszázsra?

Mindent biztosítunk számodra szalonjainkban, amire szükséged lehet. Az egyetlen, amivel készülhetsz, hogy tisztán, tehát egy zuhanyzást követően érkezel hozzánk.

4. Mit NE csináljak masszázs előtt?

Fontos, hogy masszázs előtt legalább 1 órával már ne fogyasszunk ételt, és az alkoholfogyasztást is kerüljük, mielőtt a szalonba érkeznénk.

5. Van páros masszázs is?

Természetesen! Király utcai szalonunk dupla szobájába várjuk azokat, akik közösen szeretnék ezt az élményt átélni.

6. Szép kártya elfogadóhely?

Nálunk a thai masszázs szép kártyával is fizethető. OTP, MKB, K&H szép kártyát fogadunk el, bármely thai masszázs szolgáltatásunkra felhasználható.
Karma Thai Massage Instagram