Időpontot foglalok

 

Masszázs utalvány

karma thai masszázs ajándékutalvány

 

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT ÉS EGÉSZSÉGET SZERETTEIDNEK!

 

 

Belvárosi luxus thai masszázs szalonjaink várják az ajándékozottakat egy felejthetetlen élményre, amiről garantáltan felfrissülve és elégedetten távoznak majd. Ezzel az ajándékkal nem lehet mellé lőni, minden alkalomra tökéletes választás, legyen szó egy születésnapról, évfordulóról vagy egy szimpla kedves gesztusról:)

Legyen szó tradicionális thai masszázsról, talpmasszázsról, bármelyik olajos masszázsunkról vagy éppen egy romantikus páros masszázsról, egyikkel sem lehet mellé lőni.

Az ajándékutalványok azonnal megvásárolhatók online, de esztétikus fizikai utalványok formájában is kérhetők, melyet kérésre postázunk vagy személyesen átvehetők budapesti szalonjainkban: Király u. 38. ; Paulay Ede utca 56. ; Síp utca 27.

masszazs-ajandekutalvany-budapest

 

 

 

Legnépszerűbb masszázs utalványok!

 
Válassz kedvedre egyéni vagy páros vagy Hamam spa élmények közül!
 
Tradicionális
thai masszázs
  • 60 perc: 12.900 Ft
  •  
Tradicionális Thai Masszázs Budapest
Olajos thai masszázs
  • 60 perc: 14.900 Ft
Olajos Thai Masszázs Budapest
Páros tradicionális thai masszázs
  • 60 perc: 24.900 Ft
  •  
Páros Thai Masszázs Budapest ár
Páros olajos thai masszázs
  • 60 perc: 28.900 Ft
  •  
Páros Olajos Thai Masszázs Budapest ár

Sokszor egy alkalom masszázs is csodákra képes, de akkor igazán hatásos, ha rendszeresen kerül rá sor, lehetőség szerint heti, de minimum havi rendszerességet javaslunk, hogy hosszútávon érezhetők legyenek jótékony hatásai.

A jelenlegi járvány helyzetben pedig különösen fontos, hogy erős legyen az immunrendszerünk, a rendszeres masszázs pedig hozzájárul ehhez is.

Emiatt bérleteinkre 10-15-20%-os kedvezményeket biztosítunk hosszuktól függően. Mert most az egészségetek a legfontosabb!

 

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések a thai masszázzsal kapcsolatban

1. Fájdalmas a thai masszázs?

Ez egyedül a vendégeink igényeitől függ: szalonjainkban Te döntöd el, hogy erősebb vagy gyengédebb masszázst szeretnél kérni tőlünk.

2. Ruhában történik a masszázs?

Száraz masszázsaink esetében igen, melyhez a masszázsruhát mi biztosítjuk Neked. Az olajos masszázsaink azonban alsónemüben történnek.

3. Hogyan készüljek fel a thai masszázsra?

Mindent biztosítunk számodra szalonjainkban, amire szükséged lehet. Az egyetlen, amivel készülhetsz, hogy tisztán, tehát egy zuhanyzást követően érkezel hozzánk.

4. Mit NE csináljak masszázs előtt?

Fontos, hogy masszázs előtt legalább 1 órával már ne fogyasszunk ételt, és az alkoholfogyasztást is kerüljük, mielőtt a szalonba érkeznénk.

5. Van páros masszázs is?

Természetesen! Király utcai szalonunk dupla szobájába várjuk azokat, akik közösen szeretnék ezt az élményt átélni.

6. Szép kártya elfogadóhely?

Nálunk a thai masszázs szép kártyával is fizethető. OTP, MKB, K&H szép kártyát fogadunk el, bármely thai masszázs szolgáltatásunkra felhasználható.
Karma Thai Massage Instagram