Időpontot foglalok

 

Masszázs utalvány

karma thai masszázs ajándékutalvány

 

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT ÉS EGÉSZSÉGET SZERETTEIDNEK!

MOST 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK AJÁNDÉKUTALVÁNYAINKRA!

 

Belvárosi luxus thai masszázs szalonjaink várják az ajándékozottakat egy felejthetetlen élményre, amiről garantáltan felfrissülve és elégedetten távoznak majd. Ezzel az ajándékkal nem lehet mellé lőni, minden alkalomra tökéletes választás, legyen szó egy születésnapról, évfordulóról vagy egy szimpla kedves gesztusról:)

Legyen szó tradicionális thai masszázsról, talpmasszázsról, bármelyik olajos masszázsunkról vagy éppen egy romantikus páros masszázsról, a kedvezmény mindegyikre érvényes.

Az ajándékutalványok azonnal megvásárolhatók online, de esztétikus fizikai utalványok formájában is kérhetők, melyet kérésre postázunk vagy személyesen átvehetők a Király u. 38 szám alatt a budapesti szalonunkban.

Az akció május 31-ig tart, az utolsó napig beérkezett megrendelésekre tudjuk vállalni a 20%-os kedvezményt.

 

 

Sokszor egy alkalom masszázs is csodákra képes, de akkor igazán hatásos, ha rendszeresen kerül rá sor, lehetőség szerint heti, de minimum havi rendszerességet javaslunk, hogy hosszútávon érezhetők legyenek jótékony hatásai.

A jelenlegi járvány helyzetben pedig különösen fontos, hogy erős legyen az immunrendszerünk, a rendszeres masszázs pedig hozzájárul ehhez is.

Emiatt bérleteinkre 20-30-40%-os kedvezményeket biztosítunk hosszuktól függően. Mert most az egészségetek a legfontosabb!

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések a thai masszázzsal kapcsolatban

1. Fájdalmas a thai masszázs?

Ez egyedül a vendégeink igényeitől függ: szalonjainkban Te döntöd el, hogy erősebb vagy gyengédebb masszázst szeretnél kérni tőlünk.

2. Ruhában történik a masszázs?

Száraz masszázsaink esetében igen, melyhez a masszázsruhát mi biztosítjuk Neked. Az olajos masszázsaink azonban ruha nélkül történnek.

3. Hogyan készüljek fel a thai masszázsra?

Mindent biztosítunk számodra szalonjainkban, amire szükséged lehet. Az egyetlen, amivel készülhetsz, hogy tisztán, tehát egy zuhanyzást követően érkezel hozzánk.

4. Mit NE csináljak masszázs előtt?

Fontos, hogy masszázs előtt legalább 1 órával már ne fogyasszunk ételt, és az alkoholfogyasztást is kerüljük, mielőtt a szalonba érkeznénk.

5. Van páros masszázs is?

Természetesen! Király utcai szalonunk dupla szobájába várjuk azokat, akik közösen szeretnék ezt az élményt átélni.